Si daca (dupa Mihai Eminescu )

Daca nu ma gasesti aici sunt dincolo daca nici dincolo nu mai sunt trebuie sa ma caut , daca nici eu nu ma mai gasesc ...deja sunt dus cu capul !
Si uite asa trece timpul cautandu-ma . Ah ce vreme racoroasa si vara neifricata am crezut ca am avut ! Ce timpuri ! Ma mir in fata apei tulburi ,de ce nu ma vad limpede , nici umbra mea nu mai vine dupa mine sa ma urmeze in fiecare noapte pe strazile pustii ale orasului cu miros de strguri storciti ...
Parca totul dispare din mintea mea din minut in minut si raman fara amintiri , nici de tine sau de ea sau de voi , sau de mine ...nu mi aduc aminte !
Sunt plin de nervi ....ma streseaza toamna asta colorata si frumos mirositoare ! Sunt ametit de mirosurile amintirilor de ieri si poate maine o sa fiu imbatat de mirosul amintirilor de azi si asa stau beat pana poimane cand nu mai ramane nimic din mine , nici macar numele scris pe o piatra stearsa de altii ! Si ajung la inceputuri si ma bucur de fiecare minut al mirosului ametitor al toamnei colorate ce ma intrasteaza si ma tavaleste prin jarul pragului urmator ! Abia astept sa mor !

Un comentariu:

Comenteaza-ma!